Nedbemanning, Depro

0
- Dette er utfordrende og krevende for oss alle, men endringene er nødvendige for å sikre vår konkurransekraft, sier administrerende direktør Tor Arnesen i Norske Shell.

0
Direktør for boring og brønn i Statoil, Per Haaland, vil bore så mange brønner som mulig. Men kostnadsnivået må ned.
Shell

0
Som et ledd i fusjonen med BG Group skal Shell kutte ytterligere 2.200 ansatte i sin internasjonale virksomhet.

0
Det norske oljeselskap har tildelt en rammeavtale til First Geo. Kontrakten gjelder et bredt spekter av subsurface og brønntjenester.

0
SPONSET INNHOLD: Skottene hadde full oversikt. Det samme hadde nederlenderne og tyskerne. I Norge? Ingen.
Andreas Stubsrud, Pareto

0
Ifølge analysesjef Andreas Stubsrud i Pareto er vi 19 måneder inn i oljenedturen. Men han tror det blir tøft i riggmarkedet i ytterligere 12 måneder.

0
Westcon Power & Automation har inngått en allianse med IKM Elektro og IKM Instrutek for å tilby en fullverdig løsning for oppfølging av Ex og roterende utstyr.

0
3D modellering av migrasjon av hydrokarboner kan hjelpe oljeselskapene å redusere risikoen ved leting etter olje og gass.

0
Norges Rederiforbund kom ikke til enighet med Industri Energi og SAFE i årets hovedoppgjør for riggarbeidere.

0
Petroleumstilsynet har ført tilsyn med anskaffelse av offshorekraner i Johan Sverdrup-prosjektet. Det ble ikke funnet avvik, men ett forbedringspunkt knyttet til anvendelse av HMS-regelverket.
Avtale, Kværner

0
Kom til enighet tirsdag.

FOKUS PÅ RIGG, BORING OG SUBSEA

0
Ross offshore er av Det norske oljeselskap ASA (DETNOR) blitt tildelt rammekontrakt for HSEQ konsulenttjenester og personellutleie. Kontrakten har en fast varighet på 4...
Mongstad refinery

0
I fjor ble det importert olje til Norge for 3,5 milliarder kroner. Oljen kommer fra land som Norge helst ikke vil sammenligne seg med, og Statoil og ExxonMobil skal være de som importerer mest.

FOKUS PÅ NORDOMRÅDENE OG ARKTIS

0
Hammerfest Industriservice AS (HIS) har inngått en landsomfattende hovedleverandøravtale for prefabrikasjon av struktur og rørforbindelser med Apply Sørco.

0
Faroe Petroleum melder at de har startet boringen av letebrønnen 31/7-1 Brasse i Nordsjøen.