0
Utbyggingsplan for Maria er godkjent Olje- og energidepartementet godkjente i dag utbyggingsplanen for oljefunnet Maria på Haltenbanken i Norskehavet.
Erik Strand Tellefsen, Johan Castberg, Statoil

0
Oljeterminal på Veidnes i Nordkapp er fortsatt aktuelt i vurderingen av utbyggingsløsning for Johan Castberg-feltet. Men rørledning blir det ikke.
West Alpha, ExxonMobilvideo

0
ExxonMobil har planer om å bore letebrønnen 25/8-19S Prince ved Balder/Ringhorne-feltet.

0
Offshore marine- og engineering selskapet Aqualis Offshore fortsetter å utvide sin internasjonale tilstedeværelse og åpner et nytt kontor i Doha, Qatar.

0
ANNONSØRINNHOLD: Skottene hadde full oversikt. Det samme hadde nederlenderne og tyskerne. I Norge? Ingen. Ville du vite hvor mange offshorerør som lå på bakken i dette kongeriket, måtte man bruke mye tid på å ringe og gjette. Det norske markedet trengte Petcon Tubulars.
PRODUKT / TJENESTEPRESENTASJON

FOKUS PÅ NORDOMRÅDENE OG ARKTIS

Nina Kivijervi Jonassen og Kjell Giæver

0
Leverandørindustrien i nord omsatte for 20 prosent mer sammenlignet med leveransene i 2013.
Songa Delta, Statoilvideo

0
Statoil fant olje etter å ha boret letebrønnen 30/9-27 S, i Nordsjøen, med semien "Songa Delta".
Valhall, BPvideo

1
Ptil fant tre regelverksbrudd og fire områder med forbedringspotensiale på Valhall etter å ha gjennomført tilsyn med BP og deres HMS-styring.
Siv Jensen og Erna Solberg, ingeniører

0
Regjeringen kommer i budsjettet for 2016 med flere tiltak for å motarbeide den sterke økningen i antall arbeidsløse ingeniører i Norge.

FOKUS PÅ RIGG, BORING OG SUBSEA

0
Westcon Yards i Florø inviterer virksomheter til å etablere seg i en planlagt maritim industripark. Ved å satse på en industripark i utfordrende tider, ønsker Westcon å skape et innovativt miljø som kan komme frem til de kostnadseffektive løsningene som markedet trenger.

0
Og vi trenger DIN hjelp.
Tore Ulstein

0
NHO-president Tore Ulstein må kutte på hjemmebane. Sammen med Kristin Skogen Lund krever han at politikerne loser Norge gjennom den økonomiske krisen.

0
SSB,s konjunkturrapport som ble offentliggjort i dag er ikke bare lystig lesning. I sine prognoser legges til grunn et prisbilde på under 60 i 2015, 2016 og 2017 dollar fatet til i overkant av 60 dollar først i 2018.
Nexans

0
Nexans skal levere høyspentkabler og infield-kabler til HHI, EPC-leverandøren for den andre fasen av Nasr Full Field Development Project.
Statistikk, SSB

0
Oljenedturen rammer norsk økonomi kraftig. Ifølge Statistisk sentralbyrå (SSB) kommer vendepunktet en gang neste år, og oppturen starter svakt.