Songa Delta, Leteukenvideo

0
Statoil har fått klarsignal fra Ptil om å starte opp på nordsjøbrønnen B-Vest & Angkor Thom og Lundin startet denne uken langtidsboringen på Ørnen. Her er Leteuken.

0
- Å bruke ressurser mer effektivt, og kombinere langsiktig økonomisk suksess med miljø- og samfunnsansvar har prioritet for Wintershall, sier administrerende direktør Mario Mehren.
Putin og Hollande

0
Putin og Hollande er enige om å samkjøre og trappe opp luftangrepene mot kjøretøy som transporterer olje i IS-kontrollerte områder i Syria.

0
Norsk teknologi gjør det mulig å utvinne gassfunn på ekstreme vanndyp i Tanzania uten plattformer. Kostnadsgevinsten øker sjansen for at feltene blir lønnsomme – og at det fattige landet får gassdrømmen oppfylt.

0
SPONSORED CONTENT: Scotland had a full overview; so too had Holland and Germany. Norway...none!
PRODUKT / TJENESTEPRESENTASJON
Jackup Northern Offshore

0
Har et sykefravær på rekordhøye 12 prosent.
John Fredriksen, Northern Offshore

0
Seadrill har utnevnt Georgina Sousa som nytt styremedlem.

0
Riggselskap har tilbudt flytende boligplattformer som asylmottak.

0
Har inngått en ny avtale med BP i Norge verdt 3,2 milliarder kroner.

0
Selskapet regner med lav etterspørsel etter seismiske data også i 2016.

FOKUS PÅ RIGG, BORING OG SUBSEA

Oseberg A

0
Petroleumstilsynet gjennomførte i oktober tilsyn med analyser av bølger i dekk på Oseberg, da innretninger på Oseberg i noen situasjoner kan blir truffet av bølgeslag i dekkene.
Westcon

0
Det sier Westcon, som nå kan utføre sertifisert prefabrikasjon av rør og rør spools.

FOKUS PÅ NORDOMRÅDENE OG ARKTIS

QEMSCAN, Barentshavet

0
Et nytt konsortium vil forbedre vår kunnskap om bergartene i Barentshavet ved å undersøke brønndata med state-of-the-art teknologi fra bergverksindustrien.

0
- Derfor har regjeringen prioritert å gi en kraftig økning i bevilgningene til petroleumsrettet teknologiutvikling- og demonstrasjon gjennom Demo 2000-programmet neste år, sier olje- og energiminister Tord Lien.