0
Westcon skal sammen med WellConnection vedlikeholde deler av av Statoils subseautstyr ved samtlige baselokasjoner i Norge.
Helikopter, CHC, helikopterpiloter

0
Politiet har fått tak i en video fra helikopterulykken ved Turøy som viser selve styrten.

0
Det ble hverken funnet avvik eller forbedringspunkt da Petroleumstilsynet førte tilsyn med fabrikasjon av bærende konstruksjoner og Statoils egen oppfølging av Gina Krog FSO.

0
Helikopterprodusenten Airbus og det europeiske luftfartstilsynet EASA beordrer inspeksjon av helikoptre av samme type som ulykkeshelikopteret ved Turøy.

0
SPONSET INNHOLD: Skottene hadde full oversikt. Det samme hadde nederlenderne og tyskerne. I Norge? Ingen.
Knut Sæberg, North Energy

0
North Energy melder om et resultat etter skatt på NOK 94,1 millioner i første kvartal 2016, mot minus NOK 35,6 millioner i samme periode i fjor.

0
Inntil videre skrinlegger Statoil planene om å kutte snutiden for helikoptre og innføre bøter for forsinkelser.

0
Nordsjøoljen Brent er fortsatt i rødt onsdag.

0
Til nå har 22.000 har skrevet under på et opprop for at helikoptertypen Super Puma EC225 blir tatt ut av bruk.

0
Under en pressekonferanse på Haakonsvern i dag opplyste Kåre Halvorsen fra Havarikommisjonen at de så langt de nå kunne vurdere betraktet dette som en...

0
Ross Offshore AS har i samarbeid med underleverandører Technogarden, VTT Maritime og Maroff Bemanning, vunnet en rammeavtale for levering av tekniske assistansetjenester til Total E&P Norge.

0
"Skandi Paraty", som er eid av Norskan Offshore Ltda, er nå levert fra verft og gikk on-hire på en fireårs kontrakt for Petrobras i Brasil mandag kveld lokal tid.

FOKUS PÅ NORDOMRÅDENE OG ARKTIS

0
Ekspertene tror at halvparten av de framtidige norske olje- og gassreservene ligger i Barentshavet.