Island Constructor, Centrica

0
Den tradisjonsrike prisen Oilman of the Year som hvert år deles ut av SPE(Society of Petroleum Engineers) ble i dag tildelt Island Offshore. Årets «Oilman...

0
Petroleumstilsynet fant hverken avvik eller forbedringspunkt da de førte tilsyn med Statoil og deres prosjektoppfølging av materialhåndtering, arbeidsmiljø og boring for Johan Sverdrup boreinnretning.
Alvheim FPSO

0
Safetec har signert rammeavtale med Det norske oljeselskap ASA (DETNOR). Avtalen gjelder tjenester og innleie innen Helse, Sikkerhet og Miljø og dekker hele tjenestespekteret...

0
Gazprom er i samtaler med norske myndigheter om en mulig eierandel i OMV Norge.

0
SPONSET INNHOLD: Skottene hadde full oversikt. Det samme hadde nederlenderne og tyskerne. I Norge? Ingen.

0
Barents Sea Oil Infrastructure (BSOI)-partnerne har tildelt to internasjonale aktører studieavtaler for utvikling av en felles oljeterminal for Barentshavet på Veidnes i Finnmark.

0
Gamle og delvis tapte slisser man hadde gitt opp å få ny produksjon fra, tvang fram nye løsninger for Snorre B. Det resulterte i...
Polar Onyx, Chevron

0
GC Rieber Shipping har sikret seg en kabelleggingskontrakt med James Fisher Marine Services.
Maersk Interceptor, Det norske

0
Det norske har avsluttet boringen av avgrensningsbrønnene 16/1-26 S og 16/1-26 A.

0
Songa Offshore økte omsetningen fra USD 108 millioner i førte kvartal 2015 til USD 137 millioner i årets første kvartal.
Borgland Dolphin, Leteuken

0
Petroleumstilsynet fant flere avvik og forbedringspunkt under tilsyn med Dolphin og operatøren Wintershall Norge, knyttet til styring av beredskap og arbeidsmiljø på "Borgland Dolphin".

FOKUS PÅ RIGG, BORING OG SUBSEA

0
Ifølge partner i Ernst & Young, Espen Norheim, er det usikkerhet i markedet på kort sikt, mens det på lang sikt ser stabilt ut. - Jeg ser en kjempediger sol; det er bare lengden på tunnelen, sier han.

0
Antallet arbeidsrettssaker som har kommet opp for domstolene har økt til et rekordnivå i kjølvannet av oljenedturen.

FOKUS PÅ NORDOMRÅDENE OG ARKTIS

0
Hammerfest Industriservice AS (HIS) har inngått en landsomfattende hovedleverandøravtale for prefabrikasjon av struktur og rørforbindelser med Apply Sørco.
John Fredriksen, Northern Offshore

0
Seadrill hadde en ebitda på USD 528 millioner i første kvartal 2016, mot USD 513 millioner i samme periode i fjor.