Høye kostnader til boring var selve symbolet på olje-boomen. Nå er kostnadene betydelig redusert, men er det fordi det bores mer effektivt eller fordi man borer mindre?

Vi spør også om det nå er tegn til bedring i et svært tørt riggmarked. Med 23 rigger i opplag bare i Norge ligger alt til rette for økende aktivitet og tildeling av nye riggkontrakter. Men når kommer de? Og hvilke dagrater vil gjelde fremover? Kan riggeierne tjene penger i avtaler under 200.000 dollar dagen?

Se program og deltakerliste på Borekonferansen.no

På den 5. Oljebransjens Bore- og Riggkonferanse belyses disse høyaktuelle problemstillingene gjennom en rekke spennende foredrag og debatter.  Her får du høre fra sentrale operatører som Statoil, Aker BP og Lundin, samt fra riggselskaper som Songa Offshore, Odfjell Drilling og COSL Drilling Europe.
Borekonferansen er ventet å samle nærmere 400 deltakere.

Konferansen er en sammenslåing av Borekonferansen og Riggkonferansen og arrangeres i samarbeid med Society for Petroleum Engineers (SPE).

Se program og deltakerliste på Borekonferansen.no

Ledergruppe- og kollegarabatt
Ta med deg kollegaer eller inviter hele ledergruppen. Bore- og riggkonferansen tilbyr 30% reduksjon i delegatprisen til deltaker nummer to, og 50% til øvrige delegater fra samme selskap. Rabatten kommer automatisk ved registrering.

Se program og deltakerliste på Borekonferansen.no

Forrige artikkelKyllingstad er Årets Modifikator
Neste artikkelKværner og Aker Solutions skal oppgradere Njord for fem milliarder kroner

Legg inn en kommentar