De siste årene har olje- og gassindustrien vært i en situasjon der nyutdannede med relevant bakgrunn ikke har fått jobb. For å bidra til nødvendig rekruttering til vår industri har vi opprettet tre engasjementsstillinger innen noen av de mest sentrale kompetanseområdene for olje- og gassindustrien. Disse er stillingene er tiltenkt nyutdannede.
Arbeidsoppgaver
 • Seismisk tolkning
 • Prospekt identifisering og evaluering
 • Følge opp partneropererte lisenser
Kvalifikasjoner
 •  Master of Science innen petroleums geofag
Personlige egenskaper 
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
 •  Fleksibel, proaktiv og entusiastisk
Vi tilbyr 
 • En god mulighet for å få arbeidserfaring
 • En spennende jobb i et selskap med høy aktivitet og store ambisjoner for fremtiden
 • Gode muligheter for både personlig og faglig utvikling
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Et godt arbeidsmiljø i moderne lokaler

Søk på denne stillingen her!

Varighet: Ett års engasjement
Søknadsfrist: 23.04.2017
Arbeidssted: Lysaker
Spørsmål om denne jobben?
Kjersti Engh
License Manager
E-mail
+4741402117
Leteavdelingen er ansvarlig for alt undergrunns-arbeid i Lundins opererte- og partneropererte lisenser i letefasen, i tillegg til regionalt arbeid i forbindelse med konsesjonssøknader på norsk sokkel. Avdelingen består av rundt 60 medarbeidere på våre kontorer på Lysaker og i Harstad og inkluderer geologer, geofysikere, geokjemikere, petrofysikere, sedimentologer og biostratigrafer. Lundins letefilosofi er basert på å utvikle og integrere mest mulig data og kunnskap og å jobbe på tvers av disipliner og geografiske områder. I Lundins leteavdeling er kunnskapsdeling nøkkelen til suksess. Dette har resultert i funn av blant annet Johan Sverdrup og Edvard Grieg feltene i Nordsjøen, og Alta, Gohta og Filicudi i Barentshavet.

Om oss:

Lundin Norway AS har i løpet av få år etablert seg som det mest suksessrike leteselskapet på norsk kontinentalsokkel. Vi har gjort betydelige funn i Nordsjøen, med Edvard Grieg og Johan Sverdrup som de største. Vi er ledende i Barentshavet med funn på feltene Gohta og Alta. Også i årene fremover vil vi ha en ambisiøs letestrategi. Vi startet produksjon fra Edvard Grieg-feltet i 2015, og er dermed et fullt integrert oljeselskap. Lundin Norway ble opprettet i 2004 som et heleid datterselskap av Lundin Petroleum. Vi har hovedkontor og driftssenter på Lysaker utenfor Oslo, og avdelingskontor i Harstad. Organisasjonen vår består av 352 fast ansatte som alle deler de samme verdiene: åpenhet, tillit, ærlighet og mangfold.

Vi har andeler i 62 utvinningstillatelser på norsk sokkel, og er tildelt operatørskap for 35 av disse. For mer informasjon om selskapet www.lundin-norway.no

Forrige artikkelNjord Future og Bauge gir investeringer på 20 milliarder kroner
Neste artikkelLundin Norway leter etter reservoar-/petroleumsingeniør

Legg inn en kommentar