ANNONSØRINNHOLD: Etter over to-tre tøffe år ser norsk oljebransje lyset i enden av tunnelen. Kontraktsmengden er oppadgående og oljeselskapene posisjonerer seg for en oljepris nær 60 dollar fatet. Mulighetene dette representerer er hovedtema for den 20. Modifikasjonskonferansen som er ventet å samle nærmere 400 deltakere.

Oljeindustrien er i voldsom endring, der jakten på kosteffektive løsninger tvinger frem forenkling og standardisering, og der operatørene søker de billigste og beste alternativer. Tradisjonelle V&M kontrakter utfordres av konkurranseavtaler og kampanjevedlikehold. Spesialistene får oppdrag direkte knyttet til deres egne standardprodukter, løsninger og dokumentasjon. Man ser på bedre samhandling mellom operatør, hovedleverandør og spesialister, og viljen til å utfordre vedtatte sannheter og arbeidsformer synes avgjort til stede.

Kollegarabatt på Modifikasjonskonferanse – tar med en eller to kollegaer så får du 30% og 50% rabatt i kollegarabatt.
offshore.no - 980x300

Hvordan bransjen vil og må jobbe enklere og smartere er hovedtema for Modifikasjonskonferansen 2017.

På konferansen vil toppene fra oljeselskapene og leverandørene presentere sine planer og sitt syn på oljebransjen fremover.

Se program og deltakerliste på Modifikasjonskonferansen.no.

Komite for Modifikasjonskonferansen 2017
mod-komite

 

Annonsørinnhold er et område på Petro.no hvor kundene selv kan fortelle sine historier. Innholdet er i likhet med ordinære annonser underlagt Petro.no redaksjonen sine kvalitetskrav og redaktøransvar. Petro.no sine journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet. Kontakt oss på salg@petro.no for mer informasjon om Annonsørinnhold.

Forrige artikkelForlenger kontrakten på COSL-rigg
Neste artikkelLagerskip til Gina Krog er forsinket