15.september ble det klart at selskapet NLI Subsea i Vestfold måtte gå til skifteretten og melde oppbud. Nå mister 70 ansatte i Odda jobben, melder Hardanger Folkeblad.
Administrerende direktør i NLI Odda, Ingvald Torblå, forteller til HF at den tunge beskjedene kom onsdag.

– Det er veldig trist, men det er tøffe tider i subsea-bransjen. Vi har lenge sett kostnadskutt og stans av prosjekter, og nå ser vi konsekvensene av lavkonjunkturene i oljebransjen, helt ut til de ytterste armene, forteller Torblå til avisen.

Les også: NLI sier opp 46 ansatte

Usikkert for 21 ansatte i NLI Asker
Administrerende direktør i NLI Asker Subsea, Trygve Wamnes, er ikke begeistret over informasjonsflyten dit, ifølge e24.no
– Vi har ikke fått noe beskjed ennå, fordi det er utnevnt en bobestyrer for NLI Subsea, men de har ingenting med et videresalg å gjøre i forbindelse med å realisere salget av Asker Subsea. For meg virker det som om alle går og venter på at også Asker Subsea skal slås konkurs, sier han til E24.

Tidligere i år la NLI ned produksjonen i Larvik. Den gang mistet 90 personer jobben. En rekke personer har dessuten mistet jobben i andre kuttrunder i selskapet i forbindelse med oljenedturen.

Nyhetsbrev fra Petro.no

Forrige artikkel«Scarabeo 8» borer nær Goliat i januar
Neste artikkelPolarcus tildelt ny kontrakt

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR