Skal samarbeide om rådgivningsløsninger for fartøy.

– Å sammenslå NAPA Loading Computer og den elektroniske NAPA Logbook med ABBs rådgivende portefølje vil gi kunder ledende løsninger for skipssikkerhet og dag-til-dag operasjoner, skriver ABB i en melding.

Produktene vil bli tilbudt under ABBs Vessel Information and Control (VICO)-portefølje, som en del av en komplett rådgivningsløsning utviklet for å optimalisere skips effektivitet.

NAPA Loading Computer inneholder et bredt spekter av beregninger knyttet til hydrostatikk, intakt stabilitet og skipet langsgående styrke. Systemet er installert ombord 1400 skip, inkludert tankskip og passasjerskip.

NAPA Loggbok tilbyr tradisjonell loggbok-funksjonalitet i et brukervennlig elektronisk format. Kombinasjonen av felles datalagring, automasjon grensesnitt, påminnelser, retningslinjer og sjekklister hindrer misbruk og åpner vidtrekkende tilleggs rapporteringsmulighet. Kundene tjener på redusert arbeidsbelastning for personell ombord på skipet, og minimerer potensialet for menneskelige feil.

ABBs Vessel Information and Control (VICO)-portefølje for marine applikasjoner tilbyr et bredt spekter av rådgivning og flåteadministrasjons-rapporteringsløsninger.

Den integrerte tilnærmingen har blitt utviklet for å optimalisere fartøys ytelse, forbedre energieffektivitet, bedre pålitelighet og tilgjengelighet på utstyr om bord og fremme operasjonell sikkerhet.

Forrige artikkelParat leverer kjeleanlegg til Vard Brevik
Neste artikkelSlik ble Sigrid geolog – og med på å finne en stor skatt!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR