Add Energy Group har gjennomført oppkjøp av to selskap; australske IPS Australasia og Singapore-selskapet Safety and Risk Management.

IPS omtales som en ledende leverandør av brønnprosjektledelse til on- og offshoreindustrien i Australia og Sørøst-Asia. Selskapet har samarbeidet med det andre nye Add Energy-selskapet Safety and Risk Management på flere prosjekter de siste årene, og leverer hver for seg og i samarbeid integrerte prosjekter og tjenester innen brønnstyring, risikoledelse og sikkerhet.

På kundelisten til de to selskapene finnes selskaper som CNPC, Chevron, Daewoo, BHP og Premier Oil. Til sammen har de over 70 ansatte og konsulenter, skriver Add Energy i en pressemelding.

Selskapet poengterer at selskapenes hjemmemarkeder er regioner som forventes å stå foran en betydelig vekst i årene som kommer.

– IPS er et selskap som passer meget godt med vår visjon og strategi. Det utfyller for eksisterende virksomhet, geografisk tilstedeværelse og kundebase. Oppkjøpet representerer videre en styrking av Add Energys internasjonale strukturelle vekst som startet med oppkjøpet av Add Latent i 2009, sier administrerende direktør i Add Energy, Stig H. Christiansen, i meldingen.

Med på kjøpet får selskapet også en andel på 30 prosent i et fellesforetak i India kalt AJAPA – Integrated Project Management, som leverer tjenester innen brønnkontroll i India, Midtøsten og andre markeder.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR