Skal levere programvare for å støtte operatørenes arbeid på norsk sokkel.,AGR kunngjør i dag at de er blitt tildelt programvarekontrakter med Det norske oljeselskap, VNG Norge og OMV Norge.

Kontrakten innebærer at AGR skal levere programvareproduktene P1, CT og IQ, for å støtte operatørenes aktiviteter på norsk sokkel. AGR har allerede et etablert forhold til Det norske, VNG og OMV både på programvare- og driftsiden, og har tidligere levert brønnstyringssystemer.

IQ er et nytt tillegg til AGRs programvareportefølje og har blitt utviklet for å forenkle planlegging og gjennomføring av brønner. Programvaren benytter tekniske og operasjonelle offentlige data fra over 6000 brønner boret på norsk sokkel. P1 er et verktøy for styring av tid og risiko for brønnoperasjoner. CT fungerer på sin side som en sanntids kostnadskalkulator.

Vi er glade for å ha landet disse tre betydelige kontraktene. AGRs filosofi er å tilføre verdi til våre kunders prosjekter ved å sette dem i stand til å planlegge riktig, forstå risiko og muligheter og drive aktiv målstyring. Med erfaring fra over 500 boreprosjekter globalt kan vi levere utprøvde, testede og pålitelige programvareløsning som vil gi reelle resultater for kundene våre, sier VP for Software Solutions i AGR, Petter Mathisen, i en melding.

Forrige artikkelMindre press i industrien
Neste artikkelHan kom til sine egne

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR