Aker BP har tildelt en rammekontrakt til DNV GL som dekker et bredt spekter av tjenester innen sikkerhet, verifikasjon, inspeksjon og klasse, for selskapets innretninger på norsk sokkel.

Kontrakten har en varighet på fem år, med opsjoner for forlengelse.

– Denne kontrakten er et viktig steg framover i DNV GLs lange samarbeid med BP Norge og Det norske oljeselskap, og nå som de slåes sammen som Aker BP, sier Kjell Eriksson, Regionsjef, DNV GL Olje og gass.

– De integrerte tjenestene for tekniske analyser, inspeksjon og rådgivining som rammekontrakten inkluderer vil gi Aker BP effektivitetsfordeler gjennom det ypperste innen teknologi kombinert med dyp teknisk forståelse over et  bredt utvalg disipliner, sier han.

– Vi har gjennomført en robust anbudsprosess og vi er glade for å tildele kontrakten til DNV GL.

Ifølge supply chain manager hos Aker BP, Rolf Kristian Nystein, har selskapene fått kombinert behovene til begge selskapene.

– Grunnet timingen til anbudsprosessen fikk vi kombinert behovene til begge selskapene, og har etablert en felles kontrakt for Aker BP som leverer betydelige synergier, sier Nystein.

– Vi ser fram til å jobbe tett sammen med DNV GL for å videreutvikle kontinuerlige forbedringer i våre operasjoner, avslutter han.

Forrige artikkelBygger ut Oda for NOK 5,4 milliarder
Neste artikkelCanada godkjenner oljerørledning

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR