Aker Solutions har tildelt DNV GL en global rammeavtale for å legge til rette for bedre teknologisammarbeid, mer effektiv prosjektgjennomføring og kostnadsbesparelser.,Rammeavtalen dekker følgende områder: Subsea, Umbilicals, prosjektering og vedlikehold, modifikasjoner og operasjoner (MMO) i Aker Solutions.

– Å finne smarte løsninger, innovasjon og effektivisering av verdikjeden er avgjørende for å ta kostnadsproblemet i bransjen, sier Elisabeth Tørstad, administrerende direktør i DNV GL – Oil & Gas.

– Kontrakten gir et rammeverk for teknologisamarbeid som gir oss muligheten til å jobbe tett med en av de ledende teknologileverandørene og utviklerne i bransjen. Våre eksperter vil støtte Aker Solutions i å oppnå sin internasjonale vekststrategi og skape unike og kostnadseffektive teknologier. Så denne avtalen gjør at tekniske eksperter fra begge organisasjoner får jobbe tett sammen og lære av hverandre, sier hun.

Avtalen vil omfatte tjenester og samarbeid i alle de viktige olje- og gassregionene (Norge, Storbritannia, USA, Brasil, Malaysia) og kan utvides til andre land og regioner som kreves. Avtalen gir mekanismer for spesifikke felles aktiviteter, som for eksempel samarbeid i front- end engineering and design (FEED)-faser og integrerte ingeniørteam (IET). En webportal vil også bli satt opp for å tillate utveksling av teknisk og kommersiell informasjon.

Avtalen med DNV GL omfatter et bredt spekter av tjenester og vil påvirke tjenester i mange ulike deler av selskapets virksomhet: rådgivning, slik som sikkerhet, miljø, helhetlig risikostyring, aktiva risikostyring, teknologikvalifisering, maritim rådgiving og samfunnsansvar. I tillegg inneholder den verifisering og lovpålagte tjenester, systemsertifisering (styringssystemer, produktetterlevelse, opplæring og personellsertifisering) og programvare (engineeringprodukter og risikoprodukter ).

Forrige artikkelFPSO Petrojarl Knarr
Neste artikkelValemon-dekket løftes på plass

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR