Aker Solutions fortsetter sine investeringer i Asia Pacific med et nytt servicetjenesteverksted i Songkhla, i Thailandgulfen.

Nylig annonserte Aker Solutions flere investeringer i Malaysia, inkludert en ny navlestreng- og subsea servicebase, i tillegg til nytt utstyr til sin high-tech subsea produksjonssentrum i Port Klang.??

Selskapet øker nå ytterligere sin tilstedeværelse i Asia Pacific-regionen med et nytt workshop for servicetjenester og oppussing i Thailand. Dette kompetansesenteret vil støtte Aker Solutions’ overflate brønnhoder- og subsea juletrevirksomhet.

– Aker Solutions har investert tungt for å støtte veksten av Asia Pacific-regionen. Denne tjenestebasen er et svar på flere nye ordre og anerkjennelse av den økende etterspørselen i markedet. Vi er nå enda mer i stand til å betjene våre kunder, sier Dave Hutchinson, Aker Solutions’ president i Asia Pacific subseavirksomhet.??

Det nye verkstedet erstatter to andre servicebaser i Thailand og konsoliderer Aker Solutions’ livssyklustjenester i Thailand under ett tak. Det nye anlegget, som har et samlet areal på 3.225 kvadratmeter, åpnet i dag.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR