Selskapet har ambisjoner om å vokse ni til 15 prosent årlig frem til 2015.

Det sier selskapet i en melding.

– Vi bommet på noen av våre finansielle mål dette året, og verdensøkonomien er preget av usikkerhet, men våre vekstambisjoner står fast, sier styreformann øyvind Eriksen i Aker Solutions.

Posisjonert for vekst
– De globale energitrendene varsler stor etterspørsel etter olje og gass og høye energipriser på lang sikt. Med dette som bakgrunn, er Aker Solutions posisjonert for vekst. I tillegg har vi muligheter til å øke våre markedsandeler og finansielle kapasitet til å vokse gjennom oppkjøp eller nye partnerskap, sier øyvind Eriksen.

Aker Solutions ønsker å vokse med mellom ni og 15 prosent hvert år i perioden 2011 til 2015. Samtidig ønsker selskapet også å øke driftsresultatet før skatt med tre til fire prosent innen 2015.

– Vi intensiverer våre investeringer i teknologi og styrker organisasjonen vår, og vi fortsetter å fokusere på kvalitetsprosjekter som er identifisert i selskapet. å løfte marginene vil bli en utfordring på kort sikt, men vi er sikre på at våre langsiktige mål for økt lønnsomhet vil oppnås, sier han.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR