Aladdin Oil & Gas har signert en femårig avtale med datterselskap av Gazprom om å levere gass fra lisensen Middle Sediolskaya i Russland. – Avtalen har stor betydning for selskapet, sier Pål Nedrelid.

– Avtalen sikrer levering av 125.000 m3/d ut 2009, og hvor volumet vil bli justert etter avtale hvert kvartal framover. Salgspris for 2009 er RUB 1770 per 1000 m3 (USD 60) og vil reguleres deretter i henhold til nasjonal prisbaneutvikling, skriver Aladdin Oil & Gas i en pressemelding.

Kontrakten inngås med selskapet KomiRegionGaz, som er et datterselskap av Gazprom. Aladdin skriver at selskapet har brukt det siste året på å utvikle sitt første gassfelt i Russland, som er struktur #1 i Middle Sedoplskaya-lisensen i Uktha.

Gassfeltet har ifølge Aladdin betydelig potensial og vil bli videre utbygd med tilstøtende funn på feltet.

– Avtalen som Aladdin har inngått er av stor betydning for selskapet og viser at det selskapet har jobbet hardt for i lang tid endelig har materialisert seg. Aladdin har nå etablert og posisjonert seg godt i Russland, noe vi skal bygge videre på, sier administrerende direktør i selskapet, Pål Nedrelid, i meldingen.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR