Align har gjennom datterselskapet Align Nexus blitt tildelt rammeavtale med Wintershall Norge for leveranse av modifikasjonstjenester.

Rammeavtalen, inklusiv opsjonsperioder, har en varighet på 10 år.

Align Nexus, som er en del av Align-konsernet, spesialiserer seg på studier og modifikasjoner relatert til tekniske sikkerhetssystemer.

– Vi er stolt over å bli tildelt denne rammeavtalen i hard konkurranse, og ser på tildelingen som en stor tillitserklæring fra Wintershall Norge til oss i Align, sier Tor Hellestøl, administrerende direktør i Align Nexus.

Administrerende direktør Tor Hellestøl. (Foto: Align)
Administrerende direktør Tor Hellestøl. (Foto: Align)

– Vi oppfatter Wintershall som et selskap som tenker nytt og verdsetter leverandører som utfordrer det etablerte med kostnadseffektive løsninger. Vi ser tildelingen som en bekreftelse på at vår strategi som spesialist med gjennomføringsevne på EPCI-C-prosjekter, er fremtiden innen små og mellomstore modifikasjoner, sier Hellestøl.

Align er en global leverandør av komplette sikkerhetskritiske løsninger som inkluderer pumpesystemer, generatorer, brannslukkesystemer, brann og gass deteksjon og automasjonsløsninger.

Forrige artikkelSe morgendagens hoder på Vitendagen til Statoil
Neste artikkelHer jobber de som sluttet i petroleumsindustrien

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR