Altus Intervention AS er tildelt en rammeavtale for brønnintervensjonstjenestene cased hole wireline, slickline og traktor i forbindelse med ferdigstilling av tre produksjonsbrønner og en letebrønn på Alvheim-feltet for Aker BP.

Avtalen strekker seg over tre år, men med opsjoner vil avtalen ha en total varighet på 9 år. Oppstart er planlagt medio desember 2016.

I tillegg til den nye kontrakten har Altus Intervention allerede kontrakt for leveranse av brønnintervensjonsteknologier og -tjenester til BP Norge, nå Aker BP.

– Aker BP er en aktør som satser sterkt på norsk sokkel og som har hatt betydelig utvikling den siste tiden. Med deres ambisjoner om ytterligere vekst og utvikling, ser vi dem som en spennende samarbeidspartner for fremtiden, sier daglig leder i Altus Scandinavia, Lars Haugom.

– Det er også et faktum at Aker BP tenker innovasjon i forhold til forretningsmodeller og hvordan de jobber med sine leverandører. Dette er også noe vi ser som attraktivt og spennende, sier Haugom.

Ser muligheter i et krevende marked

Altus Intervention er et heleid datterselskap som inngår i Qinterra konsernet, en gruppe som leverer brønnintervensjons- og wirelinetjenester til oljeselskaper globalt. Konsernsjef Åge Landro ser muligheter i et krevende marked.

– Det skjer mye spennende om dagen. Vi har i det siste tatt en rekke nye kontrakter i Nordsjøen, noe som gjør at vi befester vår posisjon som markedsleder innenfor vårt felt, sier konsernsjef i Qinterra AS, Åge Landro.

– Internasjonalt ser vi også mange attraktive muligheter. I år ligger vi an til en tredobling av våre volumer i Midtøsten sammenlignet med fjoråret. Vi leverer teknologi som har vist seg svært verdifull målt i økt verdiskapning fra oljebrønnene den anvendes i. Den økte aktiviteten vi er vitne til er en god bekreftelse på det, avslutter Landro.

 

Forrige artikkelEIA: Råoljelagrene fortsetter stigningen
Neste artikkelSiemens med sterkt resultat

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR