Oppretter Africa Offshore Rentals i Cape Town, Sør Afrika.,AOR-konsernet, som ble opprettet i 2013 av stavangermannen Eirik Ellingsen og har hovedkontor i Singapore, åpner i dag hovedkontor for en ny verdensdel; Africa Offshore Rentals i Cape Town, Sør Afrika.

Ifølge en melding fra selskapet vil AOR leie ut og selge DNV 2.7-1 og EN 12079 sertifiserte Offshore CCUs i Øst- og Vest-Afrika regionene, både gjennom egne kontorer samt gjennom sine partnere og lokale representanter.

Afrika Offshore Rentals har utnevnt Ashley F. Smith som daglig leder for Afrika sør for Sahara, og John Carinus som Operations Manager.

– Åpningen av Afrikas Offshore Rental i Cape Town er et viktig skritt fremover for konsernets ekspansjon i sentrale områder over hele verden der hvor våre kunder har uttrykt et behov for utstyret vårt, sier Eirik Ellingsen, administrerende direktør i AOR Group til Petro.no.

– Det å sette opp vårt hovedkontor i Cape Town gir oss fleksibilitet til å betjene både øst- og vestkysten av Afrika på kort varsel.

Dette er den andre større etableringen AOR har gjennomført i denne måneden, og den 8. august kunne gruppen melde om inngått distribusjonsavtale for Nord- og Sør-Amerika.

Forrige artikkelHalvorsen Group kjøper IPE
Neste artikkelMindre press i industrien

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR