Har fått servicekontrakt på driftsforberedelse til feltet.

Det norske oljeselskap har tildelt Apply en servicekontrakt relatert til driftsforberedelse for Ivar Aasen-feltet. Kontrakten omfatter utarbeidelse av ulike typer dokumentasjon for operasjon og opplæring i tillegg til kompetansestyring. Kontrakten inkluderer en rekke aktiviteter relatert til driftsforberedelse innen driftsstøtte og opplæring.

– Vi er svært tilfreds med å ha vunnet denne kontrakten og får nå etablert en god relasjon med Det norske oljeselskap ASA innenfor området driftsstøtte. Denne kontrakten sikrere kontinuitet og ordrereserve for spesialgruppen vår som etablerer operasjonell støttedokumentasjon og opplæringsmateriell, og det underbygger vår ledende posisjon på dette feltet, sier Agnar Kongshaug, Divisjonsdirektør for Operations & Engineering Services i Apply Sørco i en melding.

Arbeidsomfanget i kontrakten er å etablere systembeskrivelser, operasjonelle prosedyrer, håndbøker, stortegninger, tekniske systemkurs, opplæringsplaner og –materiell, e-læringskurs samt kompetanseutviklingsplaner og –systemer som dekker operasjonell driftsforberedelse av Ivar Aasen- feltet som starter produksjon i Q4 2016.

LES OGSÅ: 24,7 milliarders Ivar Aasen-PUD levert

Forrige artikkelMindre press i industrien
Neste artikkelHan kom til sine egne

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR