Offshore Technology Days nærmer seg med stormskritt. Apply stiller mannsterke for å møte leverandørene på Contractors Market.

– For at vi skal kunne levere de beste tjenestene og løsningene til kundene våre, må vi også ha de beste underleverandørene og det de kan tilby, sier Cecilie Drange, Vice President Business Development i Apply Sørco.

Fantastisk mulighet

– 17.-18. oktober braker det løs på Sotra like utenfor Bergen. Offshore Media Group (OMG) sparer ikke på kruttet når Offshore Technology Days (OTD), Norges største årlige oljemesse, går av stabelen for 20 gang. I tillegg til fjorårets braksuksess «Operators Corner», arrangerer de i år Contractors Market. Der får leverandørene muligheten til å booke én-til-én-møter med kontraktørene. Det ser Drange i Apply Sørco fram til.

– Det finnes så mange gode alternativer i dagens marked. Contractors Market samler alle leverandørene på ett sted, og det er en fantastisk mulighet for oss å treffe dem.

Drange forteller at personell fra alle de tre selskapene under Apply-paraplyen kommer til å være representert på messen.

– Vi håper på å treffe noen som har et behov vi enten har identifisert på forhånd og selskaper som kommer med løsninger vi ikke har tenkt på.

Viktig møteplass

Mesteparten av kundedialogen skjer via mail og telefon, men i en travel hverdag kan det være utfordrende å jobbe systematisk med akkurat dette. Drange synes derfor det er positivt at arrangørene legger til rette for å møte leverandørene ansikt til ansikt på OTD.

– Operatørene ønsker kontrakter som inneholder mer enn de gjør i dag. De vil ha mer over på hovedleverandørene sine, noe som gjør at selskaper som oss blir hovedkundene for mindre leverandører.

– Det er derfor vi stiller med et så bredt spekter av folk. Vi øyner muligheten for å få gjort veldig mye over et par dager, forklarer Drange.

Hun oppfordrer de ulike leverandørselskapene å lese seg godt opp på Apply og de andre kontraktørene før de møtes på Contractors Market.

– De må være godt forberedt og forstå hvordan deres produkter og tjenester kan være relevante for oss.

Slik gjør du det 

  1. For å booke et møte med en operatør og/eller kontraktør, må man være utstiller på OTD2018
  2. Registreringen for å forespørre møter, åpner i midten av September
  3. Registreringen for å forespørre møter, stenger 28. September
  4. Hvert selskap kan forespørre operatørene og/eller kontraktørene om møter

– Én person kan forespørre opptil fem møter totalt på «møtebørsen» (fem møter fordelt på operatør og kontraktør)

– Ett selskap kan ha flere personer som forespør opptil fem møter totalt med operatører og kontraktører.

  1. Operatørene og kontraktørene står fritt til å akseptere eller avslå møter
  2. Når møtet er booket, blir det registrert i «kalenderen» til både operatør og kontraktør. Begge parter vil få en bekreftelse på når møtet skal være.
  3. Under OTD vil møtene vare i 15 minutter med fem minutters pause mellom hvert møte.
Forrige artikkelLeverer ny rigg til Borr Drilling
Neste artikkelStarter produksjonen fra Ekofisk 2/4 VC

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR