Selskapene har stor tro på økt aktivitet i Barentshavet øst, og vil med denne satsningen være godt posisjonert til å bidra med kostnadseffektive serviceløsninger for oljeselskapene

– Vi anser Norterminal som en viktig og komplementær samarbeidspartner for ASCO Norge i Barentshavet. Sammen kan vi tilby oljeselskapene og relevante serviceselskaper et bredere totalkonsept av tjenester bestående av bl.a beredskap, forsyningsbase, lossing og lasting av fartøy, håndtering av utstyr, avfallshåndtering, transport, tollbehandling samt inne- og ute lager.

Vi ønsker å tilby våre kunder en «One Stop Shop» base, der de kan få levert alle tjenester som trengs for å støtte leteboring i Barentshavet øst på et sted, sier administrerende direktør i ASCO Norge, Runar Hatletvedt.

Asco og Norterminal tilbyr eksisterende infrastruktur i Kirkenes havn til oljeselskaper og andre med behov for håndtering av utstyr og tjenester ifm. forventet oppstart av prøveboringer og felt mobilisering i Barentshavet i løpet av 2017.

-I et fremtidig perspektiv mener, både ASCO og Norterminal at Leirpollen er det området som egner seg best som et nytt havneområde i Kirkenes og som raskest kan omreguleres og utbygges, da omfattende reguleringer på overordnet nivå av området med veitraseer er gjennomført, og fordi utredninger og høringer for nærliggende områder har indikert minst motstand mot en slik utvikling, sier Jacob B. Stolt-Nielsen i Norterminal.

Nyhetsbrev fra Petro.no

Forrige artikkelVenter oljeprisoppgang – dropper trolig produksjonsfryssamtaler
Neste artikkelSlepet røk i uvær – «Transocean Winner» på grunn

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR