AxFlow AS, storleverandør av pumpe- og instrumenteringsløsninger, kjøper opp Process Partner AS i Larvik.

Process Partner, med sine 6 ansatte, har spesialisert seg på prosessinstrumentering, testing, kalibrering, og utrustning for gassdeteksjon. Selskapets største kunder finnes innen offshore og petrokjemi samt annen prosessindustri.
-For oss i Process Partner var det viktig å få inn en industriell partner på eiersiden for å sikre videre ekspansjon. Ved siden av å komplettere våre produkter mot de markeder der vi allerede er til stede i, kan vi ved å utnytte synergier også komme inn med våre løsninger i markeder der vi i dag ikke har kapasitet til å være tilstede, sier daglig leder i Process Partner AS, Per Kristian Vaagland i en pressemelding.

-Process Partner og AxFlow passer sammen som hånd i hanske både på kompetanse og produkter, sier administrerende direktør i AxFlow Gunnar Ødegård.

Process Partner vil fortsette som eget selskap i sine nåværende lokaler i Larvik under ledelse av daglig leder Per Kristian Vaagland og inngå i AxFlow Norway Group. Fra før hører også Sandnes-selskapene OE Solution AS og Safe Supply AS til gruppen.

Samlet omsetning for gruppen vil i 2016 være ca. 270 mill. NOK og 55 ansatte.
AxFlow Norway group er en del av AxFlow Holding AB med hovedkontor i Stockholm. AxFlow har datterselskaper i 16 europeiske land samt et selskap i Sør-Afrika. Gruppen sysselsetter til sammen ca. 570 personer og hadde i 2015 en samlet omsetning på mer enn 1,4 milliarder NOK

Nyhetsbrev fra Petro.no

Forrige artikkelFlux Group kjøper slange- og koblingsvirksomheten fra Fluid Control
Neste artikkelSameksistens og samarbeid mellom havbruk og olje- og gassnæringen er nøkkelen i nord

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR