Beerenberg har vunnet Johan Sverdrup hook-up-kontrakt for Aker Solutions, med en estimert kontraktsverdi på 200 millioner kroner pluss opsjoner på ytterligere to installasjoner på feltet.

Beerenberg har signert en avtale med Aker Solutions for ISO-tjenester i forbindelse med hook-up kontrakt på Johan Sverdrup.

Engineering og planleggingsarbeidet vil pågå integrert med oppdragsgiverne i Stavanger og vil starte innen kort tid. Selve offshore hook-up-fasen er planlagt gjennomført i 2018 og 2019.

Beerenbergs arbeidsomfang vil inkludere alle oppgaver innen selskapets disipliner inkludert stillas, tilkomstteknikk, overflatebehandling, passiv brannbeskyttelse, isolering, arkitekt og andre tilhørende tjenester.

Aker Solutions, i samarbeid med Kværner, fikk i januar i år kontrakten for oppkopling og ferdigstillelse av stigerørsplattformen på feltsenteret til Johan Sverdrup. Kontrakten inneholder en opsjon for oppkopling og ferdigstillelse av prosessplattformen og boligplattformen i 2019. Beerenbergs oppdrag er tilknyttet denne avtalen.

– Vi er svært tilfreds med at Aker Solutions har valgt Beerenberg som samarbeidspartner for dette prosjektet, konsernsjef Morten Walde i Beerenberg.

– Beerenberg har god erfaring med å jobbe under valgte gjennomføringsmodell for prosjektet og ser frem til å kunne bidra med vår kompetanse og kapasitet for at dette skal bli et vellykket prosjekt. Dette er et veldig spennende og krevende prosjekt, og kan potensielt involvere alle Beerenbergs tjenester. Tildelingen er en bekreftelse på vår konkurranseevne i dagens krevende marked.

Forrige artikkelDette nye subseaskipet er nå på rate i Brasil
Neste artikkelKaefer Energy tildelt Mongstad-kontrakt verdt 300 millioner

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR