Bergen Group har tildelt EDB ErgoGroup en treårig vtale om leveranse av drift og forvaltning av de sentrale IT-løsningene for industrikonsernet. Kontrakten er verdt rundt 33 millioner kroner.

– EDB ErgoGroups tilnærming til våre utfordringer og ambisjoner, kombinert med moderne løsninger og effektive leveransekjeder, tiltrakk oss. I tillegg har det vært viktig for oss at EDB ErgoGroup har fagkompetanse tilgjengelig i umiddelbar nærhet til våre verft og kontorsteder, sier IT-sjef i Bergen Group, Jan T. Skaala, i en pressemelding.

Avtalen omfatter drift og forvaltning av Bergen Groups sentrale IT-løsning, og ErgoGroup vant i konkurranse med tre andre selskaper. Løsningen settes i produksjon i mai 2011, og prosjektet startes opp umiddelbart.

– Avtalen med Bergen Group viser at vi har konkurransedyktige driftskonsepter for SMB-markedet, noe som er et viktig satsningsområde for det fusjonerte EDB ErgoGroup. Det har Bergen Group sett, og det tror jeg mange flere vil se i året som kommer, sier konsernsjef i EDB ErgoGroup, Terje Mjøs, i meldingen.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR