FULL FART MED HAWKE MCT`S
5. juni 2019
FULL FART MED HAWKE MCT`S
5. juni 2019

Endelig er Hawke MCT representert i det norske markedet og klare til å tilby et globalt og ledende merkenavn innenfor tetningsløsninger av kabel og rør.

For de fleste er Hawke et kjent merkenavn, som er forbundet med kvalitet og pålitelighet. Både produsent og distributør, HLP Solutions AS er nå super motivert med ditto store forventninger til å kunne tilby markedet produkter som absolutt vil bidra til å øke konkurransen innen MCT (Multi Cable Transit) segmentet.

MARKEDET TRENGER «NY» AKTØR – OGSÅ INNEN MCT segmentet

Mot olje og gass næringen er det p.t få aktører som leverer MCT produkter og flere kunder har uttrykt ønske om sterkere konkurranse og nye aktører.

– Vi erfarer allerede stor interesse vårt segment og møter herlig mottakelse i vår kundekrets, forteller Helge Larsen – ansvarlig Salg og Markedsføring av produktene som lanseres.

– Når vi nå kan tilby et komplett program som har historie tilbake til tidlig 1970-tallet og som møter alle krav vår industri har til sikkerhet, tetthet og kvalitet – er det med en smule stolthet vi kan presenterer HTS i det norske markedet.

– Tar vi med at vi har flere store aktører på vår referanseliste: Equinor, BP, ConocoPhillips, Total, Maersk Oil og ikke minst det norske forsvaret – og listen er lang, forteller dette at vi har med å gjøre en solid produsent som har vært gjennom evalueringer og godkjenninger som stilles for segmentet.

Dette forteller da også at vi da møter de krav som stilles eks. som er forankret i Norsok standard.

SIKKERHET OG KONKURRANSEDYKTIGHET I ET NISJEPREGET MARKED

– Det ligger nemlig masse erfaring, utvikling og dokumentasjon i produktene vi presenterer.

– Viktig for oss å få frem at Hawke MCT produkter gir markedet garantert tette gjennomføringer og gir brukere ferdige løsninger basert på forhåndsmottatt informasjoner.

– Det vil da ikke være noen tvil om hva som er spesifisert – samt hva som faktisk benyttes.

Her ligger vår nøkkel til suksess forteller Larsen entusiastisk – sikkerhet kommer alltid først og vi garanterer trygg passasje..

– For at det aldri skal være tvil om tette og sikre gjennomføringer er konseptet til HTS (Hawke Transit System) bygget på pre-fabrikkerte og fargekodede «blokker».

«APP» OG DESIGN PROGRAM, INGENIØRENS og MONTØRENS «VENN»

Hvert prosjekt blir skreddersydd iht. spesifikasjonene og gjøres enkelt i HTS Softwaren. Ved installering følger montøren anvisningene gitt gjennom en APP fra mobiltelefonen. I kombinasjon med fargekodede blokker, er dette systemet briljant – det er grunnleggende et sikrere system fordi installeringen er enklere, kvalitetskontroll og ettersyn håndteres raskere og enklere med hjelp fargekodene og teknologien. Dette gjør det også raskere å installere – opp mot 50% raskere enn konkurrerende systemer. Og det vil aldri være noen tvil om hva som er benyttet på den aktuelle applikasjonen!

Fokus på digitalisering og brukervennlighet er særdeles viktig for effektiviteten og noe Larsen er meget god fornøyd med.

– At vi fremoverlent og tilbyr mer brukervennlige digitale løsninger særdeles viktig element, først og fremst med hensyn til sikkerhet, men også at brukere får tilgang til muligheter og vår fleksibilitet.

– Det kan vel knapt bli mer brukervennlig enn dette, avslutter Larsen.

SPRER DET GLADE BUDSKAP PÅ FLERE AKTØRER

Helge Larsen, stolt over å representere Hawke kvalitetsprodukter!

 – Med kunden i fokus er det viktig at vi når ut, og at markedet på en enkel måte finner oss. Vi har på bakgrunn av nettopp dette valgt å la kunden finne oss på deres hjemmebane.

– Gjennom selskapet HLP Solution AS, som er et samarbeid mellom Autek AS og Norsk Atlas AS har vi en bred satsning mot flere bransjer der de respektive selskap har stort nedslagsfelt, forteller Larsen.

– Tilgjengelighet og bransjekunnskap samt stor kundebase mot Olje og Gass, Shipping, Infrastruktur og Bygg (for å nevne noen) gir oss derfor en unik mulighet i vår satsning og strategi, fortsetter han.

– Så blir det heldigvis opp til våre kunder å se samme muligheter som dem vi ser – nemlig å kunne levere kvalitet og pris som da vil være fordelaktig for alle parter.

– En ting kan vi love – vi er klar til kamp, og vi spiller i Elitedivisjonen. Vår målsetting er klar – vi vil vinne hver kamp vi, sammen med våre kunder og partnere!                                    Dette er et lagspill og da blir slutt resultatet deretter.

Nøl ikke med å ta kontakt – du treffer oss på:

www.hlp-solutions.com

www.autek.no

www.norsk-atlas.no