Han tiltrer stillingen bare uker etter han begynte i selskapet som CEO for Songa Rig AS.

,

– Noen ganger er du bare heldig nok til å finne gull i din egen lomme. Etter en lang søkeprosess og vurdering av mange kandidater, har vi i økende grad innsett at vi allerede hadde den ideelle kandidaten i vårt eget selskap.

– Bjørnar forstår bransjen etter 17 år med Odfjell Drilling, han har bred internasjonal og operativ ledererfaring og, viktigst, en unik kunnskap om Kategori D prosjektet. Min viktigste oppgave som midlertidig konsernsjef var å styre selskapet gjennom noen kritiske kortsiktige utfordringer og finne en permanent etterfølger. Jeg er glad for å nå trappe ned, vel vitende om at begge oppgavene har blitt oppnådd, sier konstituert administrerende direktør og styreleder, Jens A Wilhelmsen.

Før signering med Songa i februar i år, holdt Bjørnar Iversen en rekke lederstillinger og har vært medlem av ledergruppen i Odfjell Drilling AS de siste 12 årene. Hans siste stilling var konsernsjef i Odfjell Galvao Ltda i Brasil. I løpet av sine 17 år i Odfjell Drilling, har han vært konserndirektør for Corporate Business Development, Odfjell Drilling Technology og Odfjell Well Services.

Bjørnar Iversen er utdannet siviløkonom ved NHH, og har ulike lederkurs fra Harvard Business School.

Forrige artikkelSlutter som statssekretær
Neste artikkelStatoil inn i letelisenser i Australia

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR