Tildelt kontrakt av det colombianske nasjonale oljeselskapet Ecopetrol, for en brønn i Karibien.,Kontrakten er for total well management på Molusco 1 i RC-9, et område lisensiert sammen med det colombianske nasjonale oljebyrået ANH av Ecopetrol og ONGC, foran La Guajira. Denne brønnen er en del av Ecopetrol sitt lete- og utviklingsprogram i Karibien.

Ross Offshore vil støtte Ecopetrol fra kontorer i Bogota, Colombia og fra selskapets kontorer i Norge.

– Vi er glade for å kunngjøre at Ecopetrol rangerte vårt konsept som det riktige for sitt prosjekt i sterk konkurranse med andre internasjonale well management-selskaper, sier Jørgen L. Jørgensen, som sist uke ble ansatt som konstituert CEO (administrerende direktør) i Ross Offshore.

– Well management teamet, ledet av konserndirektør Jan Ivar Tistel, har vist at våre konsepter, utviklet over tid for Nordsjøen, også er en foretrukket modell for andre regioner. Teamene er begeistret for denne nye muligheten. Vi ser frem til å starte arbeider med Ecopetrol i Colombia, og vi vil arbeide for å styrke Ecopetrol sin allerede sterke posisjon i et voksende marked videre, sier han.

Ecopetrol er det største integrerte olje og gasselskap i Colombia, der det står for 60 prosent av den totale produksjonen. Det er en av de 50 største oljeselskapene i verden, og det fjerde største oljeselskapet i Latin-Amerika. Selskapet er også involvert i leting og produksjon i Brasil, Peru og USA Gulf Coast, og eier de største raffineriene i Colombia, det meste av nettverket av olje- og multipurpose rørledninger i landet, petrokjemiske anlegg, og går inn i biodrivstoff produksjon.

Forrige artikkelNytt digitalt verktøy for oljebransjen
Neste artikkelPolarled blir billigere

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR