Lundin har tildelt ASCO Norge kontrakten for forsyningsbasetjenester i Norge.

,

– Dette er en meget gledelig dag for oss i ASCO Norge, sier Managing Director Northern Europe Runar Hatletvedt i ASCO Norge i en melding.

– Lundin er et av de mest spennende og ekspansive oljeselskaper på norsk sokkel, og å bli valgt som deres hoved leverandør av logistikk-, og forsyningstjenester tar vi som en stor tillitserklæring. Denne kontrakten bidrar til å sikre god og stabil aktivitet de kommende år, og gir også grunnlag for ytterligere investeringer i infrastruktur, bygg og kaier på basen i Risavika, sier han.

Kontrakten omfatter ifølge meldingen forsyning i forbindelse med boring og drift av feltene Brynhild og Edvard Grieg samt leteboring i Nordsjøen. Kontrakten åpner også opp for forsyninger for Lundin for hele den norske sokkelen. Kontrakten er tildelt for en periode på fem år. I tillegg gis det to opsjoner hver på to år, total kontraktsperiode med opsjoner kan dermed bli 9 år.

Kontrakten omfatter forsyningsbasetjenester, offshore containere, transport og spedisjon, avfallshåndtering, samt utleie av logistikkpersonell.

Asco oppgir ikke verdien på avtalen.

Forrige artikkelAp går inn for å åpne Lofoten
Neste artikkelNyhetsmagasin tror Norge er et OPEC-land

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR