CHC Norway går tilbake til sitt gamle navn, og skal bli hetende CHC Helikopter Service.

GåR INN FOR LANDING: CHC Norway skifter navn
til CHC Helikopter Service. (Foto: CHC NORWAY)

Dag Falk-Petersen, administrerende direktør i CHC Norway, er veldig glad for at det gamle navnet nå vil bli tatt i bruk igjen.

– De tok bort en virkelig merkevare som hadde en verdi uten å erstatte det med noe som var like bra. Vi merker det både i forholdet til kunder, lokalmiljøet, politikere og når vi skal annonsere etter arbeidskraft. Noen lurer på om vi produserer vaskemaskiner. CHC har ikke hatt det gjennomslaget i markedet som de trodde, sier Falk-Petersen til Dagens Næringsliv.

På tross av at selskapet har to tredjedeler av det norske markedet, opplevde CHC-sjefen at det var mange som ikke visste hvem selskapet var.

– Det er veldig mange som ikke vet hva CHC er. Det gjelder også sentralt plasserte personer i oljebransjen, sier Falk-Petersen.

Helikopter-sjefen, som kom fra jobben som operativ sjef i SAS Norge i februar, er selskapets åttende toppsjef siden Helikopter Service ble kjøpt opp av CHC i 1999. Han forteller at selskapet har hatt ti tøffe år. Det har blant annet vært grunn av moderselskapets syn på fagforeninger.

– De har en oppfatning av at en fagforening alltid er negativt. å ha en kamp med de ansatte om dette er helt uhørt. Kampen skal du ha med markedet for å gi kundene det de vil ha. Med en god fagforening og godt lederskap hånd i hånd får du en god bedrift, sier Falk-Petersen.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR