Falck Safety Services, inngår en strategisk allianse med Mintra Group.

Falck Safety Services vil ta i bruk, markedsføre og selge Mintra Groups Learning Management System og Training Management System, Trainingportal, samt deres e-læringskurs til olje- og gass-, offshore- og fornybarindustrien verden over.

Partnerne vil også sammen utvikle nye produkter, heter det i en pressemelding.

– Falck Safety Services og Mintra Group utfyller hverandre godt, og gjennom å forene krefter i en allianse møter vi et bestemt behov i markedet. Vi har fått signaler fra markedet på at en strategisk allianse av denne typen vil være et svært attraktivt markedstilbud. For Mintra Groups del innebærer alliansen at det åpnes opp en rekke nye dører for oss i land hvor vi til nå ikke har vært tilstede, samt at det styrker vår posisjon i de landene vi er tilstede, sier Scott Kerr, administrerende direktør i Mintra Group.

Det strategiske samarbeidet innebærer at Falck Safety Services utelukkende vil benytte, markedsføre og selge Mintra Groups Learning Management System, Training Management System og e-læringskurs fra sine lokasjoner verden over.

– For Falck Safety Service er denne alliansen et viktig element i å fremskynde våre ambisjoner om å bli en full-skala sikkerhets- og kompetansepartner for våre kunder – lokalt, regionalt og internasjonalt, sier CEO Torben Harring i Falck Safety Services.

Falck Safety Services TMS-divisjon har spesialisert seg på håndtering av opplæring-, trening- og kompetansebehov for sine kunder. Det innebærer at deres løsninger støtter og forbedrer kompetansenivået i hele organisasjonen – slik at kundens ansatte alltid er oppdatert og har gjennomført nødvendig opplæring, trening og sertifisering knyttet til arbeidsoppgavene.  Mintra Trainingportal er et fleksibelt Learning Management System (LMS) som inkluderer et omfattende Competence Management System (CMS) og en verdensledende portefølje av e-læringsprodukter.

– Mintra Groups teknologi er bransjeledende, velprøvd og benyttes allerede av en rekke virksomheter i flere land. Alliansen vil gi oss muligheten til å øke verdien av våre leveranser til kunden – gjennom å kunne tilby en avansert løsning som øker effektiviteten og fleksibiliteten i kundens arbeidsprosess, og dermed gi kundene betydelige kostnadsreduksjonen innenfor opplæring og trening, sier Managing Director for Falck Safety Services UK, Colin Leyden.

– Mintra Trainingportal har vært i markedet siden 1997, og hvert år gjennomføres en halv million kurs i løsningen. Mer enn 500 selskaper bruker Mintra Trainingportal daglig. Vårt hovedmarked har til nå vært Nordsjøen, men vi har det siste året etablert oss både i Asia og Midtøsten. Nå blir vi globale. Da Falck og Mintra har hatt ulike styrker og tilbud i markedet, betyr alliansen også at kundene kan forholde seg til én leverandør og få én komplett leveranse fremover, sier Scott Kerr.

Forrige artikkelDette var uhellene på sokkelen i uke 43
Neste artikkelFant fem avvik på Alvheim

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR