Acona har siden begynnelsen av 90 tallet levert personell til Total E&P Norge og dette samarbeidet vil nå fortsette gjennom at Acona har blitt tildelt en omfattende rammeavtale for konsulenttjenester. Avtalen omfatter leveranse innenfor flere disipliner, herunder Boring og Brønn, Operasjoner og Prosjekt samt Geoteknisk personell. Rammeavtalen har en varighet på 3 år med en opsjon på ytterligere 2 år.Til Petro.no sier Frode Angell-Olsen i Acona at kontrakten i viktig både i forhold til å beholde ansatte, men det kan også på et senere tidspunkt bety mer arbeid og økt sysselsetting om volumet i avtalen øker.

Frederik Hvistendahl nytt
Administrerende Direktør Frederik Hvistendahl i Acona

«Dette er en veldig viktig tildeling for Acona som selskap og ikke minst for våre konsulenter som har vært veldig fornøyd med utfordringene de har fått hos Total E&P Norge» sier Administrerende Direktør Frederik Hvistendahl. Denne avtalen føyer seg inn i rekken av flere viktige tildelinger til Acona det siste halvåret, og viser at selskapets lykkes med sin strategi om å sikre langsiktige avtaler med ledende operatørselskap i et utfordrende marked.

 
Acona tilbyr komplette tjenester innen boring, brønn og feltutbygging, samt studier innen miljø, HMS og strømningsteknolgi.

Nyhetsbrev fra Petro.no

Forrige artikkelHelikopterulykken: 12 menn og 1 kvinne omkom
Neste artikkelMarkering for omkomne etter helikopterstyrten

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR