Deepocean Group Holding BV har fått en geoteknisk borerigg, og inngått en strategisk allianse med Geoquip Marine AG for levering av geotekniske tjenester i Nordsjøen og samarbeid på verdensbasis.,- Offshore Geotekniske tjenestemarkedet er underforsynt, og Deepocean er gjennom sin strategiske allianse med Geoquip og dets relasjoner med viktige kunder over hele verden, godt posisjonert til å bli en foretrukket geoteknisk tjenesteleverandør og et levedyktig alternativ til dagens segmentleder i Nordsjøen, sier CEO Bart Heijermans i Deepocean.

– Synergier mellom de to selskapene vil resultere i å kunne tilby kundene høy kvalitet havbunnen boring og testing tjenester spesielt på dypt vann og i krevende miljøer som Arktis og vil gi sårt tiltrengt global konkurranse, sier CEO Andrew Wright i Geoquip Marine AG .

Den nye riggen er en hivkompensert offshore geoteknisk dypvannsborerigg bygget og ferdigstilt i 2011 . Riggen er i stand til å operere på havdyp over 600 meter, og bore med et kombinert vann -og borehullsdybde på 850 meter.

Forrige artikkelSpår nye utsettelser og overskridelser for Goliat
Neste artikkelSvakere nettoresultat for PGS

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR