Bring har vært en viktig partner for Offshore Technology Days i over ti år. Det er ikke uten grunn at de er med på laget også denne høsten.

– Historisk sett er dette en arena vi har brukt både mye tid og ressurser på, men samtidig er det en viktig arena som passer oss som selskap bra, sier Frank Soltvedt, salgssjef i Bring.

Lønner seg

Norges største årlige oljemesse, Offshore Technology Days (OTD), nærmer seg sakte, men sikkert. 16. – 18. Oktober braker det løs på Sotra Arena like utenfor Vestlandets hovedstad. Soltvedt og kollegene i Bring har stilt mannsterke i en årrekke, og denne høsten er intet unntak.

– Her treffer vi store deler av kundemassen vår. Vi bruker denne messen for å vise hvem vi er og hva vi står for, men også hvor fleksible vi er. Nettverksbyggingen OTD byr på, er noe av det som lønner seg aller mest i bransjen vi er i, forteller Soltvedt.

Gleder seg

Å få med sponsorer på laget, er vitalt for at produktet OTD skal bli så bra som mulig. Derfor gleder Odd Eide Knudsen seg, salgsdirektør i Offshore Media Group, over at blant annet Bring nok en gang er med på laget.

– Det er utrolig kjekt for oss som arrangør, at kundene våre er fornøyde. Det viser at markedsføringen rundt OTD fungerer. Samtidig gjør vi det vi kan for at partnerne og sponsorene våre skal få valuta for pengene. Derfor får de bruke våre kanaler, nettverksarrangementer og konferanser for å nå ut til så mange som mulig, sier Knudsen.

Soltvedt i Bring ser fram til å vise hva de har å by på til både eksisterende og nye kunder på Sotra i oktober.

– Det er viktig å vise kundene bredden i produktene og tjenestene vi leverer. Vi kan levere alt fra spesialtransport til logistikktjenester. Vi gleder oss til å vise dette fram, avslutter Soltvedt.

Forrige artikkelWest Hercules skal bore disse tre brønnene for Equinor i Barentshavet
Neste artikkelHer legges West Elara i tørrdokk

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR