Hugo Dijkgraaf (42) ble i dag presentert som ny administrerende direktør i Wintershall Norge AS fra november i år, etter formell utnevnelse av selskapets styre. Dijkgraaf har vært i Wintershall siden 2000 og innehar i dag stillingen som visepresident og prosjektdirektør for Maria-utbyggingen, selskapets store utbyggingsprosjekt i Norge.

– Jeg er stolt over å ta over etter Bernd Schrimpf og ser fram til å fortsette arbeidet med våre dyktige ansatte. Vi har hatt en solid vekst over mer enn ti år i Norge og jeg er sikker på vi med dette gode fundamentet vil levere utbyggingsprosjektene Maria og Skarfjell som planlagt. Vi skal også fortsatt være aktive innen leting, utbygging og drift, og dermed skape god lønnsomhet til beste for selskapet, ansatte og det norske samfunnet, sier Dijkgraaf.

Dijkgraaf etterfølger Bernd Schrimpf som har vært direktør i selskapet siden 2010 og som nå pensjonerer seg.

Han fortsetter som administrerende direktør inntil ny leder tar over.

– Det har vært en fantastisk reise. Da jeg kom til Stavanger hadde jeg ikke sett for meg en så rask utvikling fra rent leteselskap til et fullskala olje- og gasselskap, som faktisk er en av de største produsentene på norsk kontinentalsokkel. Hele organisasjonen har bidratt til denne suksessen, sier Schrimpf.


[annonse]

Hør Dijkgraafs innlegg under Operatørkonferansen i Stavanger 15. og 16. november

Forrige artikkelTørr brønn – Scarabeo 8 går av kontrakten med Eni
Neste artikkelFrister med to riggjobber

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR