Engineering Consultants Norway AS (ECN) er tildelt rammeavtale for innleie av teknisk og prosjektadministrativt personell av Siemens., – Rammeavtalen vi nå er tildelt er svært viktig og spennende for vårt selskap, sier CEO Anita Myking i ECN. (Foto: ECN)

– Vi ønsker å være en sterk bidragsyter til Siemens’ behov for kompetente medarbeidere, og etablere et godt og pro aktivt samarbeid som underbygger Siemens’ målsettinger og konkurransekraft for fremtiden, sier CEO & Partner i ECN, Anita Myking.

– Siemens er en attraktiv kunde for oss, og rammeavtalen vi nå er tildelt er svært viktig og spennende for vårt selskap. Den bidrar til å gi våre konsulenter og samarbeidspartnere mulighet til utfordrende oppdrag i ett av verdens største teknologiselskaper. Vi gleder oss til å videreutvikle samarbeidet med Siemens i årene fremover, sier Myking.

Engineering Consultants Norway (ECN) er en totalleverandør av ingeniør- og prosjektkompetanse. Selskapet er etablert med kontorer i Drammen, Bergen og Vestfold.