Etter 50 år i Stavanger bestemte leverandørbedriften Arne Bø Pedersen seg for å flytte bedriften til Sandnes. Utfallet ble raskere og mer effektiv leveranse til selskapets kunder.

Nye lokaler som huser produksjon, lager, salg og administrasjon var lokkemat nok til å flytte den Stavanger-etablerte bedriften, Arne Bø Pedersen, til nabobyen Sandnes.

JAN TORE USKEN:Produksjefen poserer foran en
av selskapets nye maskiner. (foto: ARNE Bø
PEDERSEN)

I de nye lokalene har produksjonen av pakninger og tetninger i gummi blitt betydelig styrket med nytt CNC-styrt skjærebord og anskaffelse av ny CNC-styrt dreiebenk.

Gode lagringsforhold
Det nye lageret består av 1.300 m2 lagringsplass for flere tusen artikler, med to lagerautomater som rommer over 4000 artikler.

– Dette gir bedriften gode lagringsforhold, effektive plukk og reduksjon av feilplukk, sier produktsjef Jan Tore Usken til Oilinfo.

For selskapets kunder betyr det betraktelig redusert leveransetid.

Jakter medarbeidere
– Vi har nå geografisk posisjonert oss slik at våre kunder og samarbeidspartnere befinner seg i samme område. Det betyr kortere leveringstider på alle produkter, og tidspunkt fra ordeleveranse til utlevering er betraktelig nedkortet, sier Usken.

Produktsjefen meddeler at selskapet er kontinuerlig på jakt etter nye dyktige medarbeidere, inkludert stillingen som daglig leder står ledig.

– Vi har gjort noen omstruktureringer i firmaet, og vår tidligere daglige leder går nå over til sjef for lager og produksjon, meddeler Usken.

De nye lokalene ligger i industriområdet Vibemyr i Sandnes.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR