Driftsresultatet til Eidesvik Offshore ASA ble 67,4 millioner kroner. – Vi er fornøyd med at driftsresultatet i kvartalet er forbedret, sier CEO Jan Fredrik Meling.,Det kommer frem i selskapets kvartalsrapport.

Fraktinntektene for andre kvartal 2013 ble 245,8 millioner kroner, mot 237,3 millioner for samme periode i 2012.

Driftsresultatet ble 67,4 millioner kroner mot fjorårets 61,0 millioner kroner når en ekskluderer gevinst for salg av skip på 78,2 millioner i andre kvartal i fjor.

– Vi er fornøyd med at driftsresultatet i kvartalet er forbedret i forhold til forrige når vi holder gevinster ved salg av skip utenfor, sier administrerende direktør Jan Fredrik Meling i Eidesvik Offshore ASA.

Resultatet for andre kvartal 2013 ble 31,5 millioner kroner mot 49,8 millioner for samme periode i 2012, inkludert gevinster.

– Det forventes at subseamarkedet forblir sterkt med høy tilbudsaktivitet og ved at oljeserviceselskapene fortsetter å bygge ordrereserver av prosjekter med oppstart i 2014 og senere. Med oljepris over 100 USD per fat, og generelt høy lete- og produksjonsaktivitet på verdensbasis, er vi positive til markedsforholdene fremover, skriver selskapet i sin kvartalsrapport.

Forrige artikkelOljeprisen opp på gode Kina-tall
Neste artikkelDOF Subsea med kontrakter i Nordsjøen og Brasil

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR