Den mekaniske offshoreleverandøren, EnerMech, åpner sin andre norske base 21. februar.,Dette skjer som en del av en investering på 27,7 millioner kroner i det skandinaviske markedet.

Med den nye basen og verksted i Bergen er intensjonen å være nærmere Norges største skipsverft.

– Etter fire år med jevn vekst i Stavanger, er det naturlig å starte virksomhet i Bergen også. Bergen er et viktig senter for norsk olje, gass og subsea-industri, sier Trond Møller, daglig leder i EnerMech Norge.

EnerMech øker antall ansatte i Norge til 50, og selskapet forventer at den nye basen skal vokse i takt med basen i Stavanger, som har hatt en årlig vekst på mellom 50 til 80 prosent i løpet av de siste fire årene.

– Dette vil gi oss tilgang til Norges største verftmarked. Vi er sikre på at det vil være en sterk etterspørsel etter våre kraner, utleieutstyr, hydraulikk og PPU-tjenester. Bergen har alltid vært viktig for våre langsiktige mål, og denne utvidelsen viser at vi forplikter oss til Norge på lang sikt. Vi vil fortsette å investere i infrastruktur for å møte kundenes forventninger, sier Møller.

Forrige artikkelNorge er lyset i tunnelen
Neste artikkelJa til boring av Jorvik

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR