Engie E&P har tildelt kontrakter for FEED (front end engineering and design)-studier for modifikasjoner på Gjøa-plattformen til Kongsberg Maritime AS, Saipem Ltd og Hereema Marine Contractors. 

Modifikasjonene er en del av arbeidet som gjøres for at Skarfjell-lisensen (PL418) skal kunne koble seg til Gjøa-plattformen med en undervannsløsning, skriver Engie i en pressemelding. 

Kongsberg Maritime AS er tildelt en kontrakt for FEED-studier i forbindelse med modifikasjon og oppgradering av kontroll- og sikkerhetssystemer på Gjøa for tilknytningen av Skarfjell. Arbeidet er påbegynt og vil sluttføres i august 2017.

Saipem Ltd og Hereema Marine Contractors er tildelt kontrakter for FEED-studier i forbindelse med offshore tungløftearbeid for Skarfjell tie-back til Gjøa-prosjektet. Arbeidsomfanget dekker to separate og parallelle studier som vil klarlegge forskjellige alternativer for trygg og effektiv løfting og installasjon av Skarfjell-modulen på Gjøa. Arbeidet er påbegynt og vil sluttføres i august 2017.

Forrige artikkelDette nye helikopteret er klart for norsk sokkel
Neste artikkelMartin Linge-kontrakt til Aptomar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR