– Den politiske plattformen fra Soria Moria er jeg særdeles godt fornøyd med, sier en av overraskelsesmennene i den nye regjeringen, Senterpartiets tidligere leder Odd Roger Enoksen.,
NTB

Han tror samarbeidet med SV og Arbeiderpartiet vil gå meget bra og begrunner det ikke bare med den politiske plattformen.

Også de fire årene med samtaler som har brakt de tre partiene gradvis nærmere hverandre vil få stor betydning når det daglige arbeidet starter, mener den påtroppende olje- og energiministeren.

Han ser mange utfordringer i sitt nye departement, men som gammel politisk ringrev viser han konsekvent til den politiske plattform hver gang det blir spurt om oljeboring i nord.

Selv hadde han nettopp tiltrådt ny stilling på Andøya.

– Det var en utfordrende jobb som det er tungt å forlate nesten før jeg får begynt. Men når man blir spurt om å gå inn i en regjering, er det vanskelig å si nei, mener Enoksen. (©NTB)

Forrige artikkelForbereder seg på Marit Arnstads avgang
Neste artikkelFagorganiserte lever farlig i mange land

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR