(OTC 2011) Lyskildespesialisten Glamox fra Molde satser stort i de forente stater, og ansatte i mars fem personer til sitt nye Houston-kontor. – Så mye skjer her, sier daglig leder Trond Johansen.

Nå OFFISIELT: Glamox åpnet Houstonkontor i
mars, og ansatte umiddelbart fem personer.
(Foto: Magnus Birkenes)

(Houston:) Glamox har vært aktive utstillere på Offshore Technology Conference i flere år, men kan i år for første gang skilte med lokalt forankrede medarbeidere på standen.

– Det er så mye som skjer i Houston som påvirker hele den globale olje- og gassindustrien, og for oss var det viktig å være her for å kunne følge kundene ut i verden, understreker daglig leder i Glamox, Trond Johansen, til Oilinfo fra den norske delen av verdens største oljemesse.

Den Moldebaserte lyskildespesialisten har allerede i flere hatt representanter jobbende for seg i den amerikanske oljehovedstaden, men i mars i år tok de steget helt ut og opprettet et eget datterselskap. Der ansatte moldenserne fem personer fra første dag, ledet av en av selskapets tidligere representanter i USA, som allerede kjente selskapet godt.

– Det har vært en uke med bra respons her på OTC, ettersom vi nå er enda bedre rustet til å ta større markedsandeler. Det første skrittet tas her, sier Johansen fornøyd.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR