Eureka Pumps AS er tildelt en servicekontrakt for pumper, pumpesystemer og dieselmaskiner fra Lundin. Rammeavtalen er knyttet til arbeid på Edvard Grieg.,Eureka skal gi støtte til Lundin Norway’s offshore og landorganisasjon vedrørende overhaling og reparasjon av dieselmotorer, alle pumper, mekaniske tetninger og tilhørende utstyr, inkludert installasjon-, igangkjøring- og oppstartsassistanse, offshoretjenester, onshoretjenester, reservedeler, opplæring og andre tjenester slik som teknisk fagstøtte, integrerte operasjoner, re-engineering, optimalisering av utstyr og system og lagring og håndtering av spesialverktøy/løfteutstyr.

Avtalen gjelder for fire år med opsjon på to pluss to års forlengelse.

Eureka Pumps AS er en norsk pumpeleverandør med mer enn 35 års erfaring i olje- og gassindustrien. Eureka leverer til nybygg og drifter avansert vedlikehold og service. Selskapet tilbyr også tjenester for oppgradering, modifikasjon, testing, installasjon og igangkjøring. Eureka er også til stede i internasjonale markeder med utvalgte applikasjoner basert på egen teknologi. Eureka har hovedkontor på Lysaker, og har verksteder i Tananger, Råde, Sørumsand og Kristiansund. Eureka har også kontorer i St.Johns, Houston, Busan og Perth.

Eureka Pumps er en del av ALIGN, som er en markedsleder innen levering, vedlikehold og modifikasjoner av sikkerhets- og produksjonskritiske løsninger i det norske og de internasjonale olje- og gassmarkedene.

Forrige artikkelVissim med Ivar Aasen-kontrakt
Neste artikkelRammeavtale til Acona

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR