Eureka Pumps AS har blitt tildelt en servicekontrakt for pumper fra Eni Norge AS. Rammeavtalen er knyttet til arbeidsomfang på Goliat.,Eureka skal gi støtte til Eni Norges offshore og landorganisasjon vedrørende overhaling og reparasjon av pumper og tilhørende utstyr.

Tjenestene selskapet skal levere inkluderer installasjon, igangkjøring og oppstarts assistanse, offshore tjenester, onshore tjenester, reservedeler, opplæring og andre tjenester slik som teknisk fagstøtte, integrerte operasjoner, re-engineering og optimalisering av utstyr og system.

Avtalen gjelder for tre år med opsjon på to pluss to års forlengelse.

Eureka Pumps AS er en norsk pumpeleverandør med mer enn 35 års erfaring i olje- og gassindustrien, og tilbyr et utvalg av pumper og generatorsett som dekker et flertall av applikasjoner. Eureka leverer til nybygg og drifter vedlikehold og service. Selskapet tilbyr også tjenester for oppgradering, modifikasjon, testing, installasjon og igangkjøring.

Eureka har hovedkontor på Lysaker, og har verksteder i Tananger, Råde, Sørumsand og Kristiansund. Eureka har også kontorer i St. Johns, Houston, Busan, Kuala Lumpur og Perth.

Forrige artikkelTratec med COSL-avtale
Neste artikkelLeteuken – Uke 42, 2014

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR