Har inngått en avtale for leveranser innen multi-tekniske disipliner, prosjektadministrasjon og andre administrative tjenester.

Experis AS har blitt tildelt en fireårig rammeavtale sammen med strategiske alliansepartnere og underleverandører. Avtalen dekker både on- og offshore-oppdrag, samt internasjonale oppdrag.

– Det er ingen tvil om at dette er en stor og viktig kontrakt som vi er veldig stolte over å ha blitt tildelt. Vi har samarbeidet godt med alliansepartnere og underleverandører for å få dette på plass, og nå gleder vi oss til å starte leveransene, sier Trygve Solem, administrerende direktør i konsulent- og rekrutteringsselskapet Experis.

Experis er leder av alliansen, som består av Archer Consulting AS, Head Energy, Manpower, Insea, VisioNova,  First Geo, Citec Norway AS, Bureau Veritas, TS Group.

Konsernsjef i ManpowerGroup, Maalfrid Brath. Foto: ManpowerGroup
Konsernsjef i ManpowerGroup, Maalfrid Brath. Foto: ManpowerGroup

– Vi er glad for tilliten Statoil viser oss med denne tildelingen. Experis befester med dette sin posisjon som en ledende leverandør av konsulenter med teknisk og administrativ kompetanse, sier konsernsjef i ManpowerGroup, Maalfrid Brath.

Avtalen trer i kraft 1. juni 2016 og har en tidsramme på 4 år, med opsjon for forlengelse på 2 + 2 år.

Forrige artikkelLiten nedgang i aktivitet for Polarcus
Neste artikkelDet norske har spuddet Aasen-avgrensning

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR