AGR Field Operations har inngått inspeksjonskontrakt med Statoil til en verdi på mer enn 750 millioner kroner. Det betyr en dobling av det volumet selskapet har i dag. AGR må nå søke etter 40 nye ingeniører.

– Vi er veldig tilfreds med denne kontrakttildelingen, sier åge Landro, administrerende direktør i AGR Field Operations, til Oilinfo.no.

Han mener selskapet er tildelt en tredjedel av totalvolumet innenfor inspeksjon på norsk sokkel. Kontrakten er inngått for en periode på fire år, med opsjon på to ganger to år.

– Kontoret vårt i Stavanger trenger opp mot 40 nye ingeniører, og nyansettelser vil skje trinnvis, forskutterer Landro, som fikk beskjeden onsdag. Torsdag reiser han til Stavanger for å spise kake med de ansatte.

Kontrakten gjelder inspeksjon på Kårstø, Draupner, Sleipner, Troll, Brage, Heimdal, Huldra, Veslefrikk, Kvitebjørn, Oseberg, Visund, Grane og Snorre.

– Dette blir en veldig hyggelig dag. AGR Field Operations er i dag en av de største aktørene innenfor inspeksjon på norsk sokkel, og for oss har Statoils valg om å velge kontraktspartner en avgjørende effekt. Vi har vært spent lenge, forteller Landro.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR