Scan Global Logistics er også i år med som sponsor på Offshore Technology Days. Det er ikke tilfeldig.

– Totalpakken er veldig bra. OTD er en godt organisert messe der du får igjen for investeringen, sier Ståle Folkvord Hansen, salgs- og markedssjef i Scan Global Logistics i Norge.

God møteplass

Folkvord Hansen og kollegene har allerede booket plass og tar turen til Sotra 16. – 18. oktober. Da arrangeres OTD, Norges største årlige oljemesse, for 20 gang. Arrangør Offshore Media Group (OMG) har, gjennom alle disse årene, hatt flere gode samarbeidspartnere, og Scan Global Logistics føyer seg inn i rekken av disse.

– Det er viktig å synliggjøre produktene dine og framheve selskapet ditt, og det er OMG flinke til. Andre messer blir for store og er preget av show off. Slik er det ikke på OTD. Der legger arrangørene opp til at du skal kunne gjøre business. Vi er veldig fornøyde, sier Folkvord Hansen.

– Positive

OTD er leverandørindustriens messe, og arrangøren jobber kontinuerlig med å tilpasse messen til tidene olje- og gassnæringen er inne i. Operators Corner og Contractors Market er gode eksempler på dette. Der får utstillerne muligheten til å booke én-til-én-møter med både kontraktører og operatører. Salgs- og markedssjefen i Scan Global Logistics gir OMG honnør for jobben de legger ned.

– Når vi nå har vært gjennom tøffer tider, er det lett for å bli destruktiv og gå inn i en negativ spiral. Her har OMG stått fram og hatt troen på næringen. De har hele tiden vært positive, arrangert gode messer og gjort en god jobb.

Forrige artikkelOss-nor tildelt rammeavtale med Equinor
Neste artikkelKontraktsrush etter tunge år – skal leie inn 600-700 arbeidere

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR