Faroe Petroleum er tildelt tre nye lisenser utenfor Irland. Kunnskapen fra letesuksessen i Norge skal brukes til å finne olje og gass på irsk sokkel.,Moderne seismisk teknologi er nøkkelen til å gjøre funn i området. De nye teknikkene har bidratt til å øke selskapets reserver i Norge og Storbritannia, og nå håper Faroe å få til det samme utenfor Irland.

– Vi tar med oss det beste av kunnskap fra norsk sokkel, og jeg tror vi har mulighet til å identifisere gode prospekter til lave kostnader i disse områdene, sier Helge Hammer som leder selskapets norske virksomhet.

– Faroe har hatt stor letesuksess tidligere, og vi skal benytte den kunnskapen vi har i de nye lisensene utenfor Irland. Vi ser frem til å samarbeide med irske myndigheter i gjennomføringen av arbeidsprogrammet de neste to årene.

Lisensene som Faroe Petroleum er operatør for ligger i Celticsjøen. Hver av de tre lisensene inkluderer et kostnadseffektivt arbeidsprogram med analyse av seismikk og geologiske studier.

Forrige artikkelTratec med COSL-avtale
Neste artikkelLeteuken – Uke 42, 2014

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR