Ferguson Group lanserer sin andre Midtøstendivisjon i Abu Dhabi.,Ferguson Midtøsten LLC, basert i Abu Dhabi, vil støtte Ferguson Groups økende tilstedeværelse i Midtøsten, hvor selskapet åpnet Dubai-kontor i august 2012.

– Lanseringen av vårt nye kontor i Dubai i fjor var et svært positivt trekk for selskapet, sier Mike Melvill, kommersiell direktør for Ferguson Group.

– Å ha dette nye kontoret i Abu Dhabi er en flott start på 2013 for Ferguson Midtøsten. Jeg er spendt på de fremtidige planene for våre Midtøstenkontorer, ettersom selskapet er i stand til å utvides og bedre støtte offshore energisektoren i regionen.

Den nye Abu Dhabi-divisjonen gjør at Ferguson Midtøsten kan tilby sitt utvalg av offshorecontainere, kjølecontainere og bo- og arbeidsmoduler til et bredere marked og selskaper som opererer innenfor Midtøsten.

– Vi er glade for å lansere dette selskapet i UAE, som betjener våre kunder i Midtøsten, sier Steven Ferguson, styreformann og konsernsjef i Ferguson Group.

– Vår tilstedeværelse på disse to viktige stedene viser vårt engasjement til regionen, hvor viktig dette markedet er for Ferguson Group og erkjenner den økende klientetterspørselen, sier Ferguson.

– Internasjonalisering er en sentral del av vår virksomhet og tillater oss å gi våre produkter av høy kvalitet over hele verden.

Ferguson Group sysselsetter mer enn 170 personer over hele verden, og har hovedkontor i Skottland.

Forrige artikkelAp går inn for å åpne Lofoten
Neste artikkelNyhetsmagasin tror Norge er et OPEC-land

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR