DOF Subsea, et datterselskap av DOF ASA, har blitt tildelt flere nye kontrakter til en verdi av USD 130 millioner.,DOF Subsea Group har inngått flere nye kontrakter i Nordsjøen og Asia Pacific-regionen. Den samlede verdien på de nye kontraktene er omtrent USD 130 millioner, tilsvarende 727,7 millioner kroner etter dagens kurs.

Kontraktene for Nordsjøen er inngått med kunder i Storbritannia og Norge. Arbeidet innebærer installasjon av forankringssystemer og fleksible flowline-systemer, konstruksjonssuppor, survey og inspeksjonsarbeid og vil benytte skipene «Skandi Skolten», «Geosund», «Geoholm» og nybygget «Skandi Bergen».

Ingeniørarbeidet vil bli gjennomført ved DOF Subsea sine kontorer i Aberdeen og Bergen.

Kontraktene for Asia-regionen er inngått med fire kunder. Arbeidet innebærer et bredt spekter av prosjektaktiviteter og inkluderer installasjon av subseastrukturer, rørlegging og vedlikeholdsarbeid i Australia, Indonesia og Filippinene. Kontraktene vil øke utnyttelsen av skipene «Skandi Hercules» og «Skandi Hawk».

CEO Mons S. Aase uttaler at han er meget fornøyd med de nye kontraktstildelingene, som vil bedre kontraktsdekningen for prosjektflåten.

Forrige artikkelPetoro-sjefen pensjonerer seg
Neste artikkelSUT til «West Hercules»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR