Farstad Shipping ASA har inngått flere befraktningsavtaler, ifølge en melding fra selskapet.

For PSV-fartøyene «Far Skimmer», «Far Starling» og «Far Sitella» har Farstad inngått avtaler med BG Tanzania i forbindelse med selskapets boreaktiviteter utenfor kysten av Tanzania.

Forventet oppstart av kontraktene vil være i oktober 2016, med varighet på en brønn og med opsjon på ytterligere fire brønner.

Samtidig melder selskapet at et internasjonalt oljeselskap har forlenget kontrakten med PSV-fartøet «Far Spica» til 1. mars 2017, med mulighet for ytterligere forlengelse på inntil syv måneder.

I tillegg har PSV-fartøyet «Far Scotsman» oppnådd en kontrakt hos samme kunde med varighet frem til 1. mars 2017. Forventet oppstart for begge kontraktene vil være i oktober 2016.

Ifølge Farstad holdes de kommersielle betingelsene i avtalene konfidensielt mellom partene.

– Kontraktene viser at vår PSV 08-serie er attraktiv både innen letevirksomhet og oljeproduksjon i ulike geografiske områder, og vi setter stor pris på den tilliten våre kunder viser Farstad Shipping i dagens utfordrende markedssituasjon, sier Karl-Johan Bakken, konsernsjef i Farstad Shipping ASA.

Forrige artikkelFortsatt lite handelsoverskudd – årsbeste for oljeeksporten
Neste artikkelFjernes fra Nordsjøen

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR